logo_100Prije nekoliko dana Bethesda je predstavila novi trailer za Elder Scrolls V: Skyrim te ga zajedno s ostalim nedavno objavljenim trailerima pogledajte u nastavku vijesti.

Prije nekoliko dana Bethesda je predstavila novi trailer za Elder Scrolls V: Skyrim te ga zajedno s ostalim nedavno objavljenim trailerima pogledajte u nastavku vijesti.

Novi gameplay trailer za Skyrim osim impresivnih scena krajolika nudi uvid u različite mogućnosti borbi. Dominantni motiv je pak borba između zmaja i protagonista, Dovahkiina, koji za razliku od dosadašnjih prikaza ovaj put nije obdaren bujnom bradom. Trailer je u cijelosti snimljen na Xboxu.

                                    

 

Fantasy MMORPG Rift izlazi za nekoliko dana, 1.3. a dotada možete pogledati “Cry Havoc” trailer koji prikazuje scene snimljene u igri:

                              

 

Prenosimo vam dva trailera za nadolazeći horror shotter F.E.A.R. 3. Prvi od njih je iz perspektive Paxtona Fettela koji će kao igrivi lik biti otključan za svaki level nakon što ga se prvo odigra s Point Manom. Drugi pak prikazuje razne elemente igre uz komentare developera:

                        

                    

 

U tijeku je zatvoreno beta testiranje Maxisovog nadolazećeg naslova Darkspore. Prenosimo vam trailer izdan povodom početka bete, te predstavljanje novoga lika zvanog Viper:

              

 

Anomaly: Warzone Earth je nadolazeći “reverse tower defense” naslov iz 11 bit studiosa, a što točno znači reverse tower defense pogledajte u traileru:

 

Shoot Many Robots je simpatična kooperativna side-scroller pucačina za do četiri igrača s RPG elementima:

 

TERA (The Exiled Realm of Arborea) je fantasy MMORPG izdan krajem siječnja u Južnoj Koreji, a u tijeku je prilagodba za zapadno tržište za koje bi igra trebala izaći sredinom 2011. Mount Tyrannas trailer prikazuje jedan od dungeona iz igre zajedno s njegovim stanovnicima:

 

Bethesda će po trenutnim najavama 13. rujna izdati Rage, novi post-apokaliptični FPS iz id Softwarea. Bit će to prva igra koja će koristiti id Tech 5 engine, a nedavno objavljen trailer pokazuje standardnu kvalitetu koja se očekuje od id-a:

 

The Lord of The Rings: War in The North je nadolazeći RPG iz Snowblind Studiosa koji će na puno mračniji način nego što je to dosad bilo uobičajeno u LoTR igrama prikazati događaje koji su se na sjeveru Međuzemlja odvijali tijekom rata protiv Saurona. Trailer prikazuje scene iz igre uz komentare developera:

 

Radical Entertainment su objavili novi kratki ali slatki teaser trailer za Prototype 2:

 

Iz Sucker Puncha pak dolazi novi trailer za Infamous 2 koji prikazuje ekstreme u koje kroz igru možete dovesti osobnost protagonista:

 

Ako ste obožavatelj Total War serije sigurno će vas zanimati trailer koji prikazuje multiplayer nadolazećeg Shoguna 2:

 

I na kraju, iz Ubisofta dolazi trailer koji prikazuje borbu u Might and Magic Heroes 6. Prikazana je alpha verzija igre, stoga je prisutna određena količina bugova i privremene grafike: