prototype2_100Prema najavama, 2012. opet ćemo posjetiti Manhattan i svojim shapeshiftanjem razarati sve pred sobom. Izašao je trailer za Prototype 2, koji otkriva da ćemo se u nastavku boriti protiv svog kreatora, protagonista iz prvog dijela.

prototype2_250Prema najavama, 2012. opet ćemo posjetiti Manhattan i svojim shapeshiftanjem razarati sve pred sobom. Izašao je trailer za Prototype 2, koji otkriva da ćemo se u nastavku boriti protiv svog kreatora, protagonista iz prvog dijela.

Sredinom 2009. je izašla fenomenalna sandbox igra u stilu Spider-Mana, samo što za razliku od Spider-Mana, u Prototypeu igrate antiheroja Alexa Mercera. On je čovjek koji igrom slučaja dobiva sposobnost shapeshiftanja, no ne sjeća se ničeg iz svog života. Uz širok raspon power upa i oružja u koje je Alex shapeshiftao svoje tijelo, razarali ste Manhattan sukobljavajući se s vojskom i posebnim postrojbama, te polako istraživali svoju prošlost i pozadinu igre. Igra je dobila veoma visoke ocjene i dobre recenzije, stoga od nastavka možemo očekivati puno.

Kako otkrivamo, u nastavku možda više nećemo kontrolirati Alexa, već narednika Jamesa Hellera, koji također ima moći shapeshiftanja, a Alex bi mogao biti glavni protivnik. Možemo zasigurno reći da nas čeka zabavno razaranje.