deus-ex-3_splashNa Twitter kanalu Eidos Montreala osvanula je potvrda datuma kada će treća igra u Deus Ex serijalu, Human Revolution, biti puštena u prodaju: 23. kolovoza u Americi te 26. kolovoza u Ujedinjenom Kraljevstvu.

screenshot1_475

Na Twitter kanalu Eidos Montreala osvanula je potvrda datuma kada će treća igra u Deus Ex serijalu, Human Revolution, biti puštena u prodaju: 23. kolovoza u Americi te 26. kolovoza u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Za Deus Ex: Human Revolution očekivanja su postavljena visoko nakon katastrofe koja je bila druga igra u serijalu, Invisible War. Radnja Human Revolutiona je smještena 25 godina prije radnje originalnog Deus Exa te prati korporacijskog agenta Adama Jensena u otkrivanju velike zavjere. Kao i u ranijim igrama iz serijala, glavna tema je kibernetička augmentacija koja će ovaj puta biti mehanička umjesto na nano-razini (s obzirom na to da je igra smještena puno ranije u vremenu). Većina igre će se odvijati iz prvoga lica, uz povremeno prebacivanje u treće lice tijekom određenih sekvenci poput korištenja zaklona ili pojedinih augmentacija.

screenshot2_475