screenshotIz Funcoma su objavili kako će posljednji beta vikend (od ovog petka do nedjelje) nadolazećeg MMO-a The Secret World biti otvoren za sve.

screenshot

Iz Funcoma su objavili kako će posljednji beta vikend (od ovog petka do nedjelje) nadolazećeg MMO-a The Secret World biti otvoren za sve.

Jedini uvijet da pristupite beta vikendu je da se do petka registrirate na službenoj stranici igre. Za razliku od većine ostalih MMO-ova, The Secret World smješten je u sadašnjost, ali sa razlikom (ili možda ne, nikad se ne zna 🙂 ) da su svjetske zavjere i priče o nadnaravnim pojavama i bićima istinite. Kao pripadnik jedne od tri tajne organizacije, vaš lik suočavat će se sa mnoštvom različitih natprirodnih prijetnji.

No neće se sve svoditi na sukobe – još jedna karakteristika koja Secret World razdvaja od konkurencije, osim sustava razvoja likova bez klasa i levela, su questovi koji uključuju veliku količinu istraživanja, kako unutar igre, tako i izvan nje. Naime, pojedine zagonetke najlakše ćete riješiti ako upogonite Google i Wikipediu te tako istražite problematiku. Naravno, ako ste ipak više naklonjeni tradicionalnim MMO aktivnostima, tu su i borbeni questovi, ali i oni koji zahtijevaju šuljanje i izbjegavanje protivnika.

The Secret World u prodaju ulazi 3. srpnja, a ovo je izvrsna prilika da se sami uvjerite je li igra vrijedna vašeg novca.