logo_100UTV True Games najavili su kako je njihov nadolazeći online multiplayer RPG Mytheon ušao u otvorenu beta fazu testiranja. Sve što je potrebno za sudjelovanje je registracija na službenoj stranici i preuzimanje beta klijenta.

screenshot1_475

UTV True Games najavili su kako je njihov nadolazeći online multiplayer RPG Mytheon ušao u otvorenu beta fazu testiranja. Sve što je potrebno za sudjelovanje je registracija na službenoj stranici i preuzimanje beta klijenta.

Mytheon je opisan kao akcijska igra sa RPG i strateškim elementima, fokusirana na borbu (solo i timski PvE te PvP) i sakupljanje tzv. Power Stoneova koji se kombiniraju za castanje spellova, summoniranje miniona itd. Setting je mješavina različitih svjetskih mitologija sa početnim fokusom na grčku, a planirane ekspanzije će to proširiti i na ostale dijelove svijeta.

Točan datum izlaska igre još nije određen, no s obzirom na početak otvorene bete to bi trebalo biti uskoro. Mytheon će u osnovi biti besplatan, uz opcionalne mikrotransakcije. Koliko će one zaista biti opcionalne, ostaje za vidjeti.

screenshot2_475