concept1Danas je u pogon puštena otvorena beta Hellgatea, novog besplatnog MMORPG-a. Zatvorena beta testiranja započela su ranije ovog mjeseca, ali od danas je otvorena za sve na području Sjeverne Amerike i Europe.

concept1

Danas je u pogon puštena otvorena beta Hellgatea, novog besplatnog MMORPG-a. Zatvorena beta testiranja započela su ranije ovog mjeseca, ali od danas je otvorena za sve na području Sjeverne Amerike i Europe.

Otvorena beta predstavit će i dva nova načina igranja; Duel Area u kojem će se odvijati PvP dueli, te Cow Room, arena puna zombija u kojoj će igrači morati riješiti određene zadatke kako bi pobjegli.

Hellgate je iz pepela uzdignut remake igre Hellgate: London iz neslavno propalih Flagship Studiosa. Pred nešto vremena prava na igru preuzela je korejska firma HanbitSoft, čija podružnica T3Fun izdaje igru za zapadno tržište. Igra je smještena 27 godina u budućnost kada se drevno proročanstvo ostvaruje te se vrata pakla otvaraju. Demoni i čudovišta razaraju svijet dok ljudi nastoje zaštititi svoju rasu i vratiti svijet u prijašnje stanje.