box-frontNakon mnogo isčekivanja, konačno je otvorena Kickstarter kampanja za stvaranje Wastelanda 2, nastavka jednog od najomiljenijih RPG-ova svih vremena te spiritualnog prethodnika Fallouta. I u svega dva dana od otvaranja, ispunjen je minimalni cilj za financiranje igre – više nema nikakve sumnje, Wasteland 2 dolazi!

Nakon mnogo isčekivanja, konačno je otvorena Kickstarter kampanja za stvaranje Wastelanda 2, nastavka jednog od najomiljenijih RPG-ova svih vremena i spiritualnog prethodnika Fallouta. I u svega dva dana od otvaranja, ispunjen je minimalni cilj za financiranje igre – više nema nikakve sumnje, Wasteland 2 dolazi!

Wasteland 2 razvijati će inXile entertainment sa Brian Fargoom na čelu, -jednim od originalnih tvoraca Wastelanda i Fallouta. Poput nove point and click avanture iz Double Finea, Fargo se odlučio na financiranje ovog projekta putem Kickstartera jer izdavači redom smatraju kako je žanr old-school party-based RPG-ova mrtav. No, horde obožavatelja ovog žanra upravo su im dokazale suprotno, a iako je minimalni cilj dosegnut, još uvijek su ostala 33 dana kampanje tijekom kojih igra samo može postati još bolja i veća. Ako ste ljubitelj ove vrste igara na Kickstarter stranici Wastelanda 2 možete pronaći sve detalje. Osim toga, otvoren je i forum na kojem možete izraziti svoje mišljenje o tome kako smatrate da bi igra trebala izgledati, a Fargo i ostatak ekipe redovno ga prate i uvažavaju konstruktivan feedback.