screenshot1Od danas je u prodaji Star Wolves 3: Ashes of Victory, samostalni dodatak za treću igru u Star Wolves sagi. Ovaj nam nastavak donosi poboljšanu grafiku, novi igrivi scenarij sa više od 110 solarnih sustava, prerađeni taktički i roleplay sistem, nove igrive likove i NPC-e iz prijašnjih dijelova te brdo nove opreme, svemirskih vozila i oružja.

screenshot1

Od danas je u prodaji Star Wolves 3: Ashes of Victory, samostalni dodatak za treću igru u Star Wolves sagi. Ovaj nam nastavak donosi poboljšanu grafiku, novi igrivi scenarij sa više od 110 solarnih sustava, prerađeni taktički i roleplay sistem, nove igrive likove i NPC-e iz prijašnjih dijelova te brdo nove opreme, svemirskih vozila i oružja.

Ruski 1C studio je priču trećeg dijela Star Wolves sage usko povezao s onom iz prvog dijela. Igraču je na raspolaganje stavljeno mnoštvo misija, sa čijim izvršavanjem vodite svog avatara prema jednom od mnogih krajeva. Iako je igra rađena na principu otvorenog svijeta i pruža igraću popriličnu slobodu kretanja i istraživanja, kada rješavate misije radnja postaje prilično linearna.

Star Wolves: Ashes of Victory je najlakše opisati kao single-player EVE Online. Igra je prepuna strategije, trgovine i masovnih svemirskih borbi. A u ovaj dio su kreatori ubacili i RPG sistem napredovanja i nadograđivanja. Priča je otprilike ovakva: Stari Imperij srozai se na svoje najniže grane. Zadnje godine koje su bile prošarane piratstvom i krvavim sukobima su ostavile trag i uvelike pridonijeli njegovom padu. Novi Imperij koji je jedva preživio, pretrpio je teške gubitke u civilnom ratu i  prisiljen je ograničiti svoje teritorije na Phoenix sektor.  Triad Corporation je u tom sukobu podijeljen na dvije nepomirljive frakcije, a pokušaj unutarnjeg puča je skoro uništio InoCo. Cijeli je sustav pao pod kontrolu pirata i saveznika starog cara Ezara koji vladaju svojim teritorijem sijući strah i trepet te vrše krvave odmazde nad svima koji se ne žele pokoriti njihovim željama.

Igrač se ovaj put nalazi u ulozi zapovjednika matičnog broda i na čelu je svemirske flote, sastavljene od plaćenika koji pokušavaju preživjeti u ovim teškim vremenima. Tijekom prelaska igra će vas uvući u spletke i intrige koje se šire od najnižih do najviših slojeva društva u svemiru i stavljati pred vas mogućnost stvaranja imena i ugleda. Dobrog ili lošeg, ostaje na vama na izbor.