duke_1002K Games i Gearbox Software objavili su kako će nastavak jednog od najvećih kultnih klasika svih vremena te najveći vaporware ikada, Duke Nukem Forever, u prodaju biti pušten 3. svibnja u Sjevernoj Americi te tri dana kasnije u ostatku svijeta za Windows, Xbox 360 i Playstation 3 platforme.

duke_wide_475

2K Games i Gearbox Software objavili su kako će nastavak jednog od najvećih kultnih klasika svih vremena te najveći vaporware ikada, Duke Nukem Forever, u prodaju biti pušten 3. svibnja u Sjevernoj Americi te tri dana kasnije u ostatku svijeta za Windows, Xbox 360 i Playstation 3 platforme.

Duke Nukem Forever ostat će zapisan u povijesti kao do sad najduže razvijana igra te će nakon čak 12 godina konačno ugledati svjetlo dana. Originalno pod okriljem 3D Realmsa koji su stvorili njegovog kultnog prethodnika, Duke Nukem Forever skoro je ostao zapamćen kao najveća smijurija u industriji video igara ikad, no zahvaljujući Gearboxu nadamo se da će izbjeći tu sudbinu. Povodom najave datuma puštanja u prodaju, iz Gearboxa su također objavili i trailer koji sadrži sve ono zbog čega je Duke postao jedan od najomiljenijih likova u video igrama: