ezio_100U stilu pravoga ubojice, u tišini i bez puno pompe, usprkos prijašnjim izjavama razvojnog tima da će uzeti pauzu nakon izdavanja Assassins Creed: Brotherhooda, najavljen je novi Assassin’s Creed nastavak te je objavljen datum izdavanja PC verzije Brotherhooda

screenshot_trailer_475

U stilu pravoga ubojice, u tišini i bez puno pompe, usprkos prijašnjim izjavama razvojnog tima da će uzeti pauzu nakon izdavanja Assassins Creed: Brotherhooda, najavljen je novi Assassin’s Creed nastavak te je objavljen datum izdavanja PC verzije Brotherhooda. 

Po riječima generalnog  direktora Ubisofta novi nastavak će biti spreman do kraja 2011. a  više detalja biti će objavljeno u svibnju.

Uz te vijesti sve PC igrače koji su ljubitelji Assassin’s Creed naslova razveseliti će informacija da će Assassin’s Creed: Brotherhood biti izdan za njihovu omiljenu platformu 17. ožujka za američko i većinu europskog tržišta te 18. ožujka za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Za sada se ne zna hoće li oba nasalova za PC sadržavati Ubisoftov zloglasni DRM sistem zaštite koji od igrača zahtijeva da konstantno budu spojeni na Internet tijekom igranja, ali je od tehničkih novosti za PC verziju Brotherhooda najavljena podrška za igranje na više monitora.

screenshot1_475