screenshot1Iz Capcoma sa nedavno održane konferencije Captivate 2011 dolaze najave tri nove igre: Asura’s Wrath, Dragon’s Dogma i Dead Rising 2: Off The Record.

Iz Capcoma sa nedavno održane konferencije Captivate 2011 dolaze najave tri nove igre: Asura’s Wrath, Dragon’s Dogma i Dead Rising 2: Off The Record.

Asura’s Wrath je akcijska igra koja kombinira azijsku mitologiju sa SF elementima u kojoj igrač poprima ulogu bivšeg boga kojem su oduzete moći. Igra se se diči neprimjetnim prijelazima između akcije i narativnih animacija koje su u potpunosti realizirane u in-game engineu. Još jedna karakteristika kojom se igra ponosi su bossevi veličine čitavih planeta (!?) a u svemu tome moći ćete uživati na Xboxu 360 ili PS3 zasad još nenajavljenog datuma.

   

 

Dragon’s Dogma je fantasy igra u kojoj ćete istraživati veliki, otvoreni svijet u potrazi za misterioznim zmajem. Uz vas će putovati i tri suborca čije će se sposobnosti razvijati ovisno o vašim akcijama i odabirima tijekom igre. Najavljuje se stilizirana akcijska borba u kojoj je važno gdje udarate protivnika i kako reagirate na njegove poteze, epska priča, mnoštvo jedinstvenih NPC-a, itd. Igra je najavljena za Xbox 360 i PS3 a izaći će iduće godine.

 

I na kraju, Dead Rising 2: Off The Record je remake Dead Risinga 2 u kojem igrač poprima ulogu fotoreportera na zadatku praćenja najezde zombija u velegradu. Osim od realizacije što kvalitetnijih fotografija (po kriterijima poput horora, drame, erotičnosti i brutalnosti) ova uvrnuta igra se sastoji od borbe protiv horde zombija uz pomoć mnoštva combo oružja. Najavljena je za jesen, također za Xbox 360 i PS3.