splashPočetkom tjedna Paizo Publishing najavili su kako je osnovan razvojni studio Goblinworks sa namjerom da razviju službeni Pathfinder MMORPG, Pathfinder Online.

splash

Početkom tjedna Paizo Publishing najavili su kako je osnovan razvojni studio Goblinworks sa namjerom da razviju službeni Pathfinder MMORPG, Pathfinder Online.

Na čelu goblinworksa nalaze se ljudi s iznimno bogatim iskustvom sa pen and paper RPG i MMO tržišta (među njima i Lisa Stevens, suosnivačica Paizoa) te najavljuju kako će Pathfinder Online za razliku od većine trenutno dostupnih, “theme park” MMO-ova imati sandbox pristup i da će igračima omogućiti igranje u jedinstvenom online svijetu kojeg će upravo oni pokretati. Također je najavljeno kako Pathfinder Online neće doslovno koristiti Pathfinder pravila, već će odstupati od njih zbog potrebe prilagodbi novom mediju. Tako npr. leveli neće postojati u klasičnom smislu već će likovi napredovati unapređivanjem svojih vještina, no npr. sve poznate rase i klase iz Pathfindera biti će prisutne.

Više informacija o Pathfinder Online možete pronaći na www.goblinworks.com.