Dungeons-Dragons-Daggerdale-Logo_100Kraj 2010. godine donio nam je najavu sljedeće igre u Atarijevoj Dungeons & Dragons franšizi pod imenom Daggerdale, smještene unutar Forgotten Realms svijeta.

Dungeons-Dragons-Daggerdale-Logo_475

Kraj 2010. godine donio nam je najavu sljedeće igre u Atarijevoj Dungeons & Dragons franšizi pod imenom Daggerdale, smještene unutar Forgotten Realms svijeta.

Daggerdale se zasniva na sprečavanju Zhentarima na čelu sa zlim Rezlusom u pokušaju osvajanja dolina Dalelandsa. Cilj igrača je uvesti mir u Nentir dolinu otključavanjem tajni Tethyamar rudnika pri čemu to mogu sami ili u kooperativnom modu koji podržava multiplayer igru do četiri igrača.
Ovaj akcijski RPG se hvali širokim asortimanom oružja i magije koji će vam biti potrebni da porazite horde neprijatelja na bogato dorađenim okolinama Daggerdalea.

Dungeons & Dragons Daggerdale biti će dostupan u proljeće 2011., a moći ćete ga zaigrati na Windows, Xbox 360 i Playstation platformama. Daggerdale također označava prvi naslov u franšizi koji će biti dostupan isključivo putem digitalnog downloada.