fight_for_the_lightSony Online Entertainment nedavno je objavio vijest o prvom DLC-u za popularni MMORPG DC Universe Online. DLC se zove Fight for The Light – vrlo prikladno, budući da donosi likove koji će se moći napraviti po uzoru na Green Lanterna, birajući boju, moći i pristranost lika.

fight_for_the_light

Sony Online Entertainment nedavno je objavio vijest o prvom DLC-u za popularni MMORPG DC Universe Online. DLC se zove Fight for The Light – vrlo prikladno, budući da donosi likove koji će se moći napraviti po uzoru na Green Lanterna, birajući boju, moći i pristranost lika.

Uz dodatak “hard light” moći, DLC će sadržavati i nove scenarije smještene u S.T.A.R. Labs, Coast City i Sciencells Prison. U S.T.A.R. Labs scenariju Green i Yellow Lanterni morat će surađivati kako bi pobijedili zajedničkog neprijatelja i ponovno dobili kontrolu nad svojim moćima. U Coast Cityu igrači se moraju probiti do cilja kroz hordu Red Lanterna dok će u Sciencells Prisonu pokušati spriječiti kolektivni bijeg iz zatvora na planetu Oa, sjedištu Green Lanterna.  Također će se dodati likovi nekolicine Green Lanterna u kolektivne misije s već poznatim likovima iz svijeta DC Comicsa.

Ovaj dugo očekivan i razvijan MMO izašao je u siječnju ove godine. Radnja se odvija na dobro poznatim lokacijama iz svijeta DC Comicsa kao što su Metropolis i Gotham City. Igrači mogu napraviti svoje vlastite junake po uzoru na već postojeće likove kao što su Superman, Batman, Flash ili Wonder Woman

Fight for The Light izlazi ovog ljeta po cijeni od $9.99 za PC i PS3.