Caribbean22Snowbird Games Studios najavili su novi pomorski-akcijski RPG Caribbean. Radnja igre smještena je u sedamnaesto stoljeće na prostoru Kariba, a autori obećavaju pregršt pomorskih bitki, dvoboja, političkih intriga i naravno piratstva.

Caribbean3-600x442Snowbird Games Studios najavili su novi pomorski-akcijski RPG Caribbean. Radnja igre smještena je u sedamnaesto stoljeće na prostoru Kariba, a autori obećavaju pregršt pomorskih bitki, dvoboja, političkih intriga i naravno piratstva.

Caribbean5Caribbean razvijaju Snowbird Games Studios, autori Mount & Blade: With Fire And Sword, u suradnji sa autorima originalnog Mount & Bladea, Taleworlds Entertaiment. Igra je bazirana na naprednijoj verziji Mount & Blade: With Fire And Sword enginea  koji će uključivati i neke novitete kao npr. detaljan management flota i posade, kompleksan sistem opsada koji omogućuje igračima da razore utvrde, luke i čitave gradove, itd. A za sve one koji se ne vole igrati sami, igra će pružati i multiplayer iskustvo. Izlazak je najavljen za jesen ove godine.