StreetDarkworks, ekipa koja nam je dala Alone in the Dark: The New Nightmare, najavila je svoj novi projekt – Black Death.

Street

Darkworks, ekipa koja nam je dala Alone in the Dark: The New Nightmare, najavila je svoj novi projekt – Black Death.

Black Death biti će horror FPS u kojem se igrači nalaze usred grada na američkoj istočnoj obali čiji stanovnici, pod utjecajem tajanstvene magle potencijalno ljudskog porijekla, prestaju biti pristojni porezni obveznici i kreću na vrckave omnicidalne eskapade.

Trenutno ne postoji puno informacija o igri. Proizvođač je kriptičan oko toga što će igrači zapravo moći raditi, no najavljuju mogućnosti stvaranja vlastitog kemijskog naoružanja, kontroliranja magle te spašavanja ili ubijanja zaraženog puka. Premisa pucačine koja se temelji na preživljavanju u gradu punom zombija/mutanta nije odveć originalna i tržište jest zasićeno takvim igrama, no izgleda da ekipa iz Darkworksa smatra kako mogu ponuditi nešto što još nismo vidjeli.

Daklem, ako ste vlasnik Playstationa 3, PC-a ili XBoxa 360 i volite se napucavati sa zombijima/mutantima, pripremite se za novi fiks. Dok ne izađe Left 4 Dead 3.