logo_100Paket mapa je stvoren u suradnji sa Certain Affinity, koji su i prije radili na mapama za Halo 2 i COD: Black Ops First Strike DLC. Defiant Map Pack će biti dostupan u ožujku ove godine i to putem Xbox Live servisa po cijeni od 800 Microsoft bodova.

Paket mapa je stvoren u suradnji sa Certain Affinity, koji su i prije radili na mapama za Halo 2 i COD: Black Ops First Strike DLC. Defiant Map Pack će biti dostupan u ožujku ove godine i to putem Xbox Live servisa po cijeni od 800 Microsoft bodova.

Defiant Map Pack sastoji se od tri nove multiplayer mape koje u sebi sadrže nove  Achievemente vrijedne 150 bodova u Gamescore sistemu. Ovako je Microsoft opisao mape:

Condemned: Mjesto radnje je na masivnoj orbitalnoj stanici Gamma, smještenoj u orbiti iznad planete Reach. Prije invazije Covenanta, stanica je bila važna strateška točka za komunikaciju između Reacha i Zemlje. Tijekom invazije stanica je pretrpjela strašnu štetu od ruku invazijske sile, ali je ipak ostalo nekoliko nedirnutih i zabarikadiranih dijelova spremnih za borbu u svakom trenu. Condemned podržava od 6 do 12 igrača i nekoliko vrsta timske borbe od kojih su neki Team Slayer, Team Objective i Free for All.

Highlands mapa se nalazi u strogo čuvanoj bazi za obuku na Reachu. Baza je ogromno šumsko područje gdje su trenirani spartanski super vojnici davno prije nego što je počeo rat sa Convenantom. Tijekom bitke za Reach, kamp za trening je bio mjesto gdje su se odigravale ključne bitke između vanzemaljskih okupatora i grupe spartanskih vojnika, koji su poznavanjem terena i gerilskim stilom borbe poništavali neprijateljevu brojčanu nadmoć. Naravno, neće svi koji uđu u ove šume iz njih izaći živi. Highlands se odlikuje masivnim timskim borbama za 8 do 16 igrača u modovima kao što su Big Team Battle, Team Slayer i Team Objective.

Zadnja mapa je Unearthed koja se nalazi u velikom rudniku titanija i njegovoj rafineriji  smještenim u civilnom području Viery na Reachu. Prvotna namjera rudnika je bila da se iz njega crpe velike količine titanija koji je otkriven nakon udara meteora. UNSC je koristio taj titanij za mnogu opremu kao što je oklop Warthog ATV-a ili nekoliko metara debela oplata na svemirskim krstaricama poput Pillar of Autumn. Iako je to područje bilo brzo napušteno nakon invazije, još uvijek ima bitnu taktičku i ekonomsku vrijednost. Neće proći dugo prije nego što se obje rase, ljudska i vanzemaljska, vrate i započnu borbu za prevlast. Unearthed podržava do 4 igrača koji će sudjelovati u protunapadima na Covenant i to u Firefightu ili Firefight modovima poput Generator Defense.