game_informer_coverPojavile su se glasine o multiplayeru u narednim Mass Effect i Dragon Age naslovima, i to u Official PlayStation Magazineu te od BioWareovog producenta Mass Effect franšize Casey Hudsona.

game_informer_cover

Pojavile su se glasine o multiplayeru u narednim Mass Effect i Dragon Age naslovima, i to u Official PlayStation Magazineu te od BioWareovog producenta Mass Effect franšize Casey Hudsona.

Hudson je časopisu Game Informer izjavio kako iako još nemaju konkretnih planova, “multiplayer definitivno ima budućost u Mass Effect i ostalim BioWare naslovima”. Također se osvrnuo na mogućnost MMO-a rekavši kako je to nešto što su fanovi tražili te da ima smisla u sklopu Mass Effect franšize.

S druge strane, u najnovijem broju Official PlayStation Magazinea u rubrici “Inside whispers” osvanula je natuknica kako je Draon Age 3 na putu, i to sa multiplayer komponentom.

Ovo su zasada samo glasine i pitanje je što će na kraju ispasti od svega. Mass Effect MMO bi s jedne strane bio direktna konkurencija Old Republicu, a s druge strane uključivanje multiplayera u BioWareove RPG-ove razveselilo bi mnoge fanove koji su uživali u multiplayeru Baldur’s Gatea, Icewind Dalea i Neverwinter Nightsa.