shotGazillion Entertainment objavili su da će njihov online ARPG Marvel Heroes svjetlo dana ugledati 4. lipnja ove godine.

shot

Gazillion Entertainment objavili su da će njihov online ARPG Marvel Heroes svjetlo dana ugledati 4. lipnja ove godine.

Marvel Heroes je free to play online akcijski RPG sa, kladimo se da ovo nikada ne bi pogodili, Marvelovim superjunacima u glavnoj ulozi. Upravljajte Iron Manom, Hulkom, Wolverinom i ostalima te mlatite valove za valovima kriminalaca, robota, čudovišta i superzlikovaca. Glavni i odgovorni za igru je David Brevik, jedan od tvoraca Diabla, a za priču je zadužen Brian Michael Bendis koji kotira prilično visoko među Marvelovim piscima.

Zvuči izvrsno? Zasad da, no imajte na umu kako ćete igru početi samo sa jednim od svega nekolicine heroja dostupnih na početku dok ostale morate otključati in-game valutom. Ona se doduše može zarađivati i u igri, no prijašnje iskustvo s takvim stvarima nas uvijek tjera na oprez. Sva sreća da će igra biti besplatna pa ćete je i sami moći provjeriti kada izađe. Ako ste ipak nestrpljivi, morat ćete upecati beta key (dijele se povremeno) ili kupiti neki od paketa (otključavaju heroje i alternativne skinove) iz Founders programa koji daju pristup beti odmah sada. Ako se odlučite na tu opciju, moći ćete pristupiti punoj verziji igre i do sedam dana ranije.