poster_100Danas se u prodaju pušta DLC za Magicku, Magicka: Vietnam te MMORTS Elements of War koji je originalno izdan prošle godine u Rusiji.

Danas se u prodaju pušta DLC za Magicku, Magicka: Vietnam te MMORTS Elements of War koji je originalno izdan prošle godine u Rusiji.

Magicka: Vietnam simpatične (neki bi rekli i krvožedne) čarobnjake iz Magicke smješta u prašume Vijetnama gdje će kao i u originalnoj igri uzrokovati neviđeno uništenje protivničkoj strani (Goblin-Cong ovaj puta), ali naravno ponekad i sebi. Od novosti tu je razno naoružanje iz doba vijetnamskog rata ali i nove čarolije poput one za dozivanje napada napalmom. Prodajna cijena je pet američkih dolara odnosno eura.

 

Elements of War je pak MMORTS smješten u ratom devastiran SAD iz bliske budućnosti. Osim standardnog arsenala poput tenkova i borbenih helikoptera tu su i mnoge tehnološki napredne izmišljotine, a centralnu poziciju zauzimaju oružja koja upravljaju vremenskim uvijetima i na taj način uzrokuju ogromne gubitke protivnicima. Igra se sastoji od singleplayer kampanje dostupne kroz digitalne i fizičke prodajne kanale te od MMO komponente bazirane na free to play modelu.