grrm_100Focus Home Interactive su za ovo ljeto najavili izlazak A Game of Thrones: Genesis naslova za PC iz Cyanide Studiosa te su objavili prve slike iz same igre. Genesis će biti real-time strategija, usko vezana uz George R.R. Martinov A Song of Ice and Fire serijal.

screen1_475

Focus Home Interactive su za ovo ljeto najavili izlazak A Game of Thrones: Genesis naslova za PC iz Cyanide Studiosa te su objavili prve slike iz same igre. Genesis će biti real-time strategija, usko vezana uz George R.R. Martinov A Song of Ice and Fire serijal.

O samoj igri je otkriveno da će imati opsežnu kampanju za jednog igrača, čiju je priču pisao i razvoj osobno nadgledao George R.R. Martin. Kampanja će igrača uroniti u samo srce bitaka i spletki između plemićkih kuća koje su oblikovale kraljevstvo Westeros iz serijala. Igrač će moći doslovno živjeti u svijetu koji je opisan u A Song of Ice and Fire sagi i sudjelovati u događajima koji su se protezali u više od 1000 godina povijesti Westerosa. Naravno da to uključuje i neke od najvećih bitaka kao što su invazija Aegon the Conquerora ili War of the Usurper.

screen2_475