logo_cropping_100Danas su tijekom dana u optjecaj puštene demo verzije dva željno očekivana nadolazeća naslova: Dragon Agea 2 i Total War: Shoguna 2. Možete ih preuzeti sa Biowareove stranice odnosno sa Steama.

Danas su tijekom dana u optjecaj puštene demo verzije dva željno očekivana nadolazeća naslova: Dragon Agea 2 i Total War: Shoguna 2. Možete ih preuzeti sa Biowareove stranice odnosno sa Steama.

Total War: Shogun 2 je najnoviji izdanak popularne strateške Total War franšize te nastavak igre koja je i započela cijeli serijal. Osim što ćete u single playeru moći zavladati Japanom iz 16. stoljeća, online igrom će biti moguće proći glavnu kampanju u dvoje te sudjelovati u masivnim bitkama i posebnim kampanjama za do osam igrača. Igra će u prodaju biti puštena 15. ožujka a  demo možete preuzeti sa Steama.

screenshot1_475

Dragon Age 2 je nastavak megapopularnog Biowareovog Dragon Age RPG-a, a u prodaju će biti pušten 8. ožujka u Americi te 11. ožujka u Europi. Demo možete preuzeti na službenoj stranici a u Biowareu su povodom njegovog izdavanja pripremili posebnu akciju. Naime, ako demo verzija do 1. ožujka bude preuzeta milijun ili više puta, Bioware će u igri učiniti dostupnima dva bonus itema: Lothering’s Lament i The  Far Cliffs of Kirkwall, knjige koje će onima koji ih pročitaju u igri dati bonus experiencea i novaca. Kako bi sudjelovali u ovoj akciji, potrebno je biti ulogiran putem EA korisničkog računa prilikom preuzimanja demoa.

screenshot1_475