screenshot1Paradox Interactive su izdali novi besplatni MMORTS Dreamlords: Resurrection. Da u ovaj fantay svijet ne bi krenuli istraživati kao zadnje siroče bez i jedne lipe u džepovimam Paradox svim novim igračima poklanja i 1000 Paradox Ducata.

screenshot1

Paradox Interactive su izdali novi besplatni MMORTS Dreamlords: Resurrection. Da u ovaj fantay svijet ne bi krenuli istraživati kao zadnje siroče bez i jedne lipe u džepovimam Paradox svim novim igračima poklanja i 1000 Paradox Ducata.

Paradox Ducati su  valuta koja  služi za kupovanje u igri a RL vrijednost 1000 Ducata je 10$ . Pošto je to promotivna ponuda kojom Paradox slavi izlazak igre,  preporučuju svima da što prije registriraju svoj lik na njihovim službenim stranicama.

Sama igra igrača vodi u fantasy svijet  Elysion i daje mu mogućnost istraživanja, rješavanja questova i masivnih borbi. Naravno da u tome nećete biti sami i svaki će igrač imati svoje saveznike koji će mu pomagati ali isto tako će time stvoriti i ljute protivnike koji će ga svim silama htjeti spriječiti u napredovanju.

Dreamlords: Resurrection je savršeni spoj svijeta online igara i real time strategija na nov i unikatan način” riječi su project leadera  Tom Söderlunda.  “U početnom paketu igrač će dobiti predmete koji će ubrzati napredovanje kroz igru i omogućiti mu da izgradi moćnu vojsku sa kojom će brže pokoriti zemlju”.

screenshot2

Igrač zauzima ulogu Dreamlorda, a tijekom igre će kombinacijom dugoročnog strateškog planiranja i intenzivnih real time bitaka  pokušati organizirati malu skupinu sljedbenika i motivirati ih te ih pretvoriti u osvajačku silu koja je u stanju osvojiti protivničku zemlju, ali se istovremeno obraniti od Nightmaresa koji vrludaju svijetom  Elysioa.

Dreamlordsi sadržavaju brzu RTS akciju, napredovanje igrača i specijalizacije, napredno upravljanje carstvima, klansku kooperativnu borbu (Convergence), PVP sukobe, istraživanje i tehnološki napredak, štovanje božanstava da bi se dobili blagoslovi i darovi, itd. Ako vas je ovaj kratak opis privukao, požurite i registrirajte se. Darovi stižu.