screenshot1Igra bazirana na filmovima Ghostbusters l i ll , Ghostbusters: Sanctum of Slime danas je puštena u prodaju za PC, PS3 i Xbox360, kao box ili download verzija.

screenshot1

Igra bazirana na filmovima Ghostbusters l i ll , Ghostbusters: Sanctum of Slime danas je puštena u prodaju za PC, PS3 i Xbox360, kao box ili download verzija.

Ghostbusters: Sanctum of Slime je nastavak Ghostbusters: The Video Gamea, koji je unatoč kvaliteti naslova i dobrih kritika slabo prošao kod publike. Radnja novog nastavka počinje prije 4000. godina sa čudnim kultom koji oplakuje smrt Dumazua, prastarog demona smrti i uništenja. Nakon uvoda vraćamo se natrag u 1989. i pratimo domara muzeja Janosz Poha koji je nakon događaja iz Ghostbusters II smješten u mentalnu instituciju gdje sreće Ismaela, samoproglašenog vođu Dumazuovog kulta. Ismael je u potrazi za komadićem Nilhe, misteriozne relikvije koja ima moć vratiti Dumazua iz mrtvih. Janos pristaje tražiti relikviju a za nagradu dobiva Danu Barrett.

Nakon nekoliko godina i Janosovog izlaska iz institucije, New York zahvaća najezda neobičnih paranormalnih aktivnosti. Dobri stari Ghostbustersi su prenatrpani i zapošljavaju mladu grupu entuzijasta koji se bave proučavanjem paranormalnog, točnije VAS.

Nadamo se da će ovaj nastavak zadržati kvalitetu prvog dijela i donijeti neka poboljšanja te da će bolje proći kod današnje publike.

screenshot2