screenshot1Brain Candy su nedavno objavili vijest kako će otvoriti preordere za  svoju nadolazeću igru Fray pri kraju godine. Odlučili su se na ovaj potez kao alternativu izdavanju igre ove godine te su je odgodili za početak 2012.

screenshot1

Brain Candy su nedavno objavili vijest kako će otvoriti preordere za  svoju nadolazeću igru Fray pri kraju godine. Odlučili su se na ovaj potez kao alternativu izdavanju igre ove godine te su je odgodili za početak 2012.

Svi koji se odluče za preorder dobit će raniji pristup zatvorenoj beti te drugu kopiju igre za prijatelja. Uz vijest je i objavljena gomila novih screenshotova, concept arta, modela, wallpapera i sličnog.

Fray je inače futuristička, timska multiplayer turn-based strategija u kojoj se turnovi igrača odvijaju istovremeno. Radnja se odvija 2098. kada su svi resursi pod kontrolom 3 megakorporacije, a sva komunikacija se obavlja pomoću virtualne interakcije. Igrači će odabrati jednu od korporacija i pobjedama će otključavati nove strojeve, mogućnosti i slično. Igra izlazi početkom sljedeće godine za Mac i PC.