fable3_100.jpg Lionhead Studios donose novost vezanu uz nadolazeći Fable 3 u obliku internet aplikacije. Naime, izdali su Fable 3 Villager Maker – program koji korisnici mogu upotrebljavati za stvaranje svog vlastitoga lika u Fable 3. Ne heroja, nego seljaka koji će biti jedna od mnogih ličnosti u šarenom svijetu Albiona gdje se radnja Fablea odvija.

fable3_villager_maker_475.jpg

Lionhead Studios donose novost vezanu uz nadolazeći Fable 3 u obliku internet aplikacije. Naime, izdali su Fable 3 Villager Maker – program koji korisnici mogu upotrebljavati za stvaranje svog vlastitoga lika u Fable 3. Ne heroja, nego seljaka koji će biti jedna od mnogih ličnosti u šarenom svijetu Albiona gdje se radnja Fablea odvija.

Da biste doveli svog lika unutar te epske priče određujete mu ime, spol, karakter i izgled. Karakter se određuje odgovorima na određen broj pitanja koja vas suočavaju sa svakidašnjim događanjima jednog običnog kmeta u tome svijetu.

Fable 3 treći je nastavak Fable RPG franšize. Nakon preskakanja računala u drugom dijelu, Lionhead Studios i Microsoft odlučili su da se vrate toj platformi sa trećim dijelom. Iako je igra bila najavljena za 26. listopada na računalima i konzolama, izlazak računalne verzije je odgođen na zasad nepoznat datum.

fable3_475.jpg