coverProtekli tjedan najavljene su dvije nove Lord of The Rings video igre: Guardians of Middle-Earth i LEGO Lord of The Rings.

Protekli tjedan najavljene su dvije nove Lord of The Rings video igre: Guardians of Middle-Earth i LEGO Lord of The Rings.

Guardians of Middle-Earth trebala bi ići ruku pod ruku uz nadolazeći Hobbit film te izaći najesen na Xbox Live Arcadeu i PlayStation Networku. To izgleda malo neobično s obzirom na to da igra nema nikakve veze sa događajima iz Hobbita već se radi o multiplayer arenskoj tabačini sa likovima poznatim iz LOTR filmova. Neobično za jednu LOTR igru, uvjerite se i sami trailerom:

Druga najava razveselit će mnoge – Lord of The Rings postala je najnovija franšiza prikazana LEGO čovječuljcima i kockama. LEGO Lord of The Rings slijediti će događaje iz LOTR filmova u prepoznatljivom humorističnom stilu LEGO video igara, a najavljeno je kako će svi likovi Prstenove družine biti igrivi. Igra će biti izdana najesen za PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS i Vitu.