dragon-age-2-artwork-logo_475Jučer je u Americi i digitalnoj distribuciji u prodaju pušten dugoočekivani Dragon Age 2, a u Europi će biti pušten ovaj petak. Povodom toga na gametrailers.com je osvanuo ekskluzivni novi trailer, a zajedno sa ostalim trailerima pogledajte ga u nastavku. Također, pridružite nam se u diskusiji o Dragon Ageu na Eydisu.

Jučer je u Americi i digitalnoj distribuciji u prodaju pušten dugoočekivani Dragon Age 2, a u Europi će biti pušten ovaj petak. Povodom toga na gametrailers.com je osvanuo ekskluzivni novi trailer, a zajedno sa ostalim trailerima pogledajte ga u nastavku. Također, pridružite nam se u diskusiji o Dragon Ageu na Eydisu.

Na BioWareovim stranicama također je osvanuo i patch od jednog gigabajta koji u igru uvodi high-rez teksture, no kako bi uživali u njima potrebna je grafička kartica sa barem 1024 MB rama te podrškom za DX11.

                        

A paralelno sa igrom, izdan je i prvi DLC, The Exiled Prince, čiji vam trailer također prenosimo:

                  

 

Već smo pisali o Da Vinci Disappearanceu, novom DLC-u za Assassin’s Creed: Brotherhood koji će biti uključen u nadolazeću PC verziju igre, a ovaj put vam prenosimo trailer. Nedavno je također pojašnjeno kako će DRM uz PC verziju Brotherhooda za razliku od prošlih nastavaka zahtijevati internet vezu samo jednom, prilikom instalacije te da će nakon toga biti moguće nesmetano igrati igru u singleplayeru potpuno offline.

            

 

Iz Paradoxa i CD Projekta dolazi Mount&Blade With Fire & Sword, a nedavno je objavljen gameplay trailer:

        

 

Fall of Setarrif je samostojeća ekspanzija za Arcaniu: Gothic 4, najavljena za kraj mjeseca:

 

Izdan je novi cinematic trailer za Lego Star Wars III: The Clone Wars:

 

Na GDC-u je prikazan novi trailer za Alice: Madness Returns. Igra izlazi 14. lipnja za PC, Xbox 360 i PS3:

 

Defenders of Ardania je nadolazeća tower defense igra iz Paradoxa smještena Majesty setting:

 

Ghostbusters: Sanctum of Slime je nadolazeća akcijska igra temeljena na Ghostbustersima koja će za XBLA, PSN i kroz download za PC biti puštena u prodaju 23. ožujka. Pogledajte multiplayer trailer:

 

Još jedan od brojnih trailera prikazanih na GDC-u je i onaj za Shadows of The Damned, nadolazeću akcijsku igru za Xbox 360, PS3 i Windows. Ona će igrača doslovno odvesti na put kroz pakao u potrazi za djevojkom, uz pomoć shapeshifting demona kojeg se koristi kao oružje. Po riječima jednog od čelnih ljudi na projektu te stvoritelja Resident Evila Shinji Mikamia, radovi Quentina Tarantina i Roberta Rodrigueza su bili velika inspiracija:

 

I na kraju, donosimo vam trailer za Fallen Frontier, upravo najavljenu 2D sidescrolling pucačinu smještenu u hard-SF setting koja će se moći igrati kako u singleplayeru tako i kooperativno u multiplayeru: