box_artDanas je bio vrlo uzbudljivi dan za ljubitelje dobrih video igara; izdani su dugo očekivani Dishonored i XCOM, a također je tjedan dana ranije nego je bilo planirano u optjecaj pušten i prvi DLC za Borderlands 2.

kill

Danas je bio vrlo uzbudljivi dan za ljubitelje dobrih video igara; izdani su dugo očekivani Dishonored i XCOM, a također je tjedan dana ranije nego je bilo planirano u optjecaj pušten i prvi DLC za Borderlands 2.

Dishonored i XCOM danas su doduše u prodaju pušteni samo za američko tržište dok ćemo se mi Europljani nažalost morati strpiti do petka. Bilo kako bilo, pred nama su dvije izvanredne igre koje su istovremeno dostojni nasljednici starih legendi (Dishonored je poprilično inspiriran Thiefom a o XCOM-u zaista ništa dodatno ne treba reći :)) ali i izvanredne igre same po sebi. Vidjeti visokobudžetne naslove u ovakvim žanrovima danas je zaista osvježenje u moru simplificiranih igara, i nadamo se mnogim dobro provedenim satima.

xcom

A što se Borderlandsa tiče – DLC donosi novu klasu Mechromancera koja igračima na raspolaganje stavlja vlastitog robota prikladnog naziva Deathtrap. Ako ste preorderali igru, ovaj DLC već ste dobili potpuno besplatno.

mechromancer