fallen_enchantress_artStardock je objavio nove detalje o Fallen Enchantress, prvoj ekspanziji za njihovu 4X strategiju na poteze, Elemental: War of Magic.

fallen_enchantress_art

Stardock je objavio nove detalje o Fallen Enchantress, prvoj ekspanziji za njihovu 4X strategiju na poteze, Elemental: War of Magic.

Kad kažemo “nove detalje”, hoćemo reći “kompletni popis magija koje će biti dostupne u igri”. Stardock se ne zafrkava sa svojim objavama. Ako vas zanimaju detalji, uputite se na službeni forum igre.

Ekspanzija, koja izlazi u nekom trenutku ove godine, uzet će originalnu igru i poboljšati na svim frontama. Dodat će nove regije, zemlje koje možete osvojiti, nove magije i magičnu opremu, novi ekonomski sustav te poboljšati sustav borbe.

Povrh svega, radit će se o igri koja neće zahtijevati posjedovanje Elemental: War of Magic. Dakle, ako vas je original privlačio no činilo vam se da mu nešto fali, pričekajte da dovrše ovu nazovi-ekspanziju. Ako ste već kupili original, neka vas tješi činjenica da će vam to dati popust na ekspanziju. Mašala!

Još samo jedan detalj: imajte samo na umu da igru nećete naći u dućanima, već ćete ju moći nabaviti isključivo preko digitalne distribucije. Ipak je ovo 21. stoljeće.

fallen_enchantress_screenshot1