box_art_100Mnogo je očiju uprto u nedavno izdan Sonyev DC Universe Online MMORPG a u manje od mjesec dana od izdavanja već stižu najave novog contenta. Iz Sonya su također objavili nekolicinu trailera kako bi privukli nove igrače i zagolicali radoznalost postojećih, te su najavili poseban popust na pretplatu koji vrijedi do kraja veljače.

lex_luthor_star_labs_475

Mnogo je očiju uprto u nedavno izdan Sonyev DC Universe Online MMORPG a u manje od mjesec dana od izdavanja već stižu najave novog contenta. Iz Sonya su također objavili nekolicinu trailera kako bi privukli nove igrače i zagolicali radoznalost postojećih, te su najavili poseban popust na pretplatu koji vrijedi do kraja veljače.

Prvi content update od releasea biti će fokusiran na Catwoman te će tako igrači imati priliku natjeravat se s njom po krovovima Gothama, ili preuzeti njenu ulogu u tzv. Legends PvP mečevima. Osim toga, najavljen je i prigodni event za Valentinovo tijekom kojeg će se u Metropolisu pojaviti božica Afrodita.

Objavljen je i cinematic trailer koji produbljuje pozadinsku priču igre. Prikazuje kako Lex Luthor i Batman surađuju u budućnosti da spase svijet u prošlosti, no naravno otkriva se da Lexovi planovi nisu nimalo altruistični. Također je objavljen i gameplay trailer koji uz komentare game directora Chris Caoa prikazuje endgame content za one koji se još nisu odlučili isprobati igru.

I na kraju, najavljen je poseban promotivni plan tromjesečne pretplate koji nosi popust od 25% u odnosu na standardni tromjesečni plan, a biti će dostupan do 1. ožujka.

batman_joker_amusement_mile_475