box_art_100Donosimo vam vijesti vezane uz dva dugo očekivana MMO naslova – DC Universe Online i još neimenovani World of Darkness MMO. Više informacija pročitajte u nastavku.

box_art_250Iz Sonyja su objavili da je njihov MMORPG smješten u svijet DC-a odgođen za početni kvartal 2011. godine. Oni koji naruče igru poslije 15. 11. imat će besplatan pristup za beta test igre, tjedan dana prije izlaska iste. Uz to će moći sudjelovati u događaju koji će zatvoriti betu, nazvanome Borba legendi. Svi će dobiti poseban predmet, emblem, za svoga lika jednom kada igra započne.

Jedan od vjerojatnih razloga za odgađanje ove igre jest to što je superpopularni World of Warcraft promijenio datum izlaska nove ekspanzije Cataclysm preblizu DCovom pa je to možda bila taktička odluka za povećavanje broja prodanih primjeraka.

 

A CCP Games, tvrtka koja se sjedinila sa White Wolfom prije pet godina, nakon dugog čekanja službeno je objavila World of Darkness MMO. Igra je i dalje daleko, s datumom izlaska tek u 2012.

Samo je par detalja otkriveno, uključujući to da će se igra usredotočiti na društvene odnose među igračima te da će biti temeljena na starom World of Darknessu. Prenosimo vam i snimku s White Wolfove konvencije The Grand Masquerade održane upravo u New Orleansu. Ona ne prikazuje dijelove igre već koncept, ali je zapravo prva konkretna stvar koju smo vidjeli o ovom MMO-u.