logo_100Svaki igrač koji je preko Steam servisa kupio neku Warhammer 40,000: Dawn of War II igru, može do 24. veljače sudjelovati u beta testiranju multiplayer dijela Retributiona. Oni koji nisu kupili igru mogu se prijaviti za beta key giveaway i na taj način isto sudjelovati u testiranju.

art1_475

Svaki igrač koji je preko Steam servisa kupio neku Warhammer 40,000: Dawn of War II igru,može do 24. veljače sudjelovati u beta testiranju multiplayer dijela Retributiona. Oni koji nisu kupili igru mogu se prijaviti za beta key giveaway i na taj način isto sudjelovati u testiranju.

Nekoliko činjenica o testiranju : „Igraču je na raspolaganju svih šest multiplayer rasa, uključujući novu Imperial Guard frakciju. Beta će trajati do kraja veljače da bi se testirale mrežne i matchmaking  mogućnosti  Steamworksa  i da bi se pomoglo balansiranju multiplayer modova. Sve nove jedinice za svaku rasu će biti raspoložive kroz cijelo testiranje , kao i nove mape koje će se naći u paketu sa igrom kada izađe u slobodnu prodaju,“ stoji u službenoj obavijesti.