back_to_the_future_the_game_150Prošlo je punih 25 godina otkad je Marty McFly sjeo u prerađeni DeLorean i otputovao u prošlost, započevši veoma popularnu filmsku trilogiju Back to the Future. Povodom 25-ogodišnjice, ekipa iz Telltale Gamesa nam je pripremila nastavak priče u obliku igara za PC, PS3, Mac i iPad. Proteklog petka je izašao i prvi trailer, najavljujući izlazak prve igre za ovaj mjesec, no pravog datuma još nema.

back_to_the_future_the_game_250Prošlo je punih 25 godina otkad je Marty McFly sjeo u prerađeni DeLorean i otputovao u prošlost, započevši veoma popularnu filmsku trilogiju Back to the Future. Povodom 25-ogodišnjice, ekipa iz Telltale Gamesa nam je pripremila nastavak priče u obliku igara za PC, PS3, Mac i iPad. Proteklog petka je izašao i prvi trailer, najavljujući izlazak prve igre za ovaj mjesec, no pravog datuma još nema.

Back to the Future: The Game je avantura koja prati događaje koji su se zbili nakon završetka originalne trilogije. Kako saznajemo, radnja se zbiva kojih šest mjeseci nakon što su se Marty i Doc Brown vratili s divljeg zapada. Doc je opet otputovao kroz vrijeme, no nije se još vratio i na Martyju je da ga potraži u vremenu. Igra će se sastojati od pet epizoda, a prva je sasvim prikladno nazvana It’s About Time. Na igri su radili i neki od originalnih suradnika filmske trilogije, a glas Doc Brownu je posudio Cristopher Lloyd, glumac koji ga je utjelovio na filmskom platnu.

Samo ćemo još reći da su Telltale Games kreatori nekih veoma uspješnih igara poput najnovijih izdanja u Sam & Max i Monkey Island linijama avantura, stoga možemo očekivati veoma zabavnu igru.