ezio_100Iz Ubisofta je službeno potvrđeno da će PC verzija Assassin’s Creed: Brotherhooda u prodaju biti puštena 17.3. u Europi odnosno 22.3. u Americi. U njoj će biti uključen i nadolazeći DLC The Da Vinci Disappearance, a najavljeno je i kako će za igru biti izmijenjen i notorni Ubisoftov DRM sustav.

screenshot2_475

Iz Ubisofta je službeno potvrđeno da će PC verzija Assassin’s Creed: Brotherhooda u prodaju biti puštena 17.3. u Europi odnosno 22.3. u Americi. U njoj će biti uključen i nadolazeći DLC The Da Vinci Disappearance, a najavljeno je i kako će za igru biti izmijenjen i notorni Ubisoftov DRM sustav.

The Da Vinci Disappearance DLC je prošli tjedan najavljen za Xbox i PS3, a izostanak informacija o PC verziji potaknuo je špekulaciju da će možda biti integriran zajedno sa njom. Špekulacije su sada i službeno potvrđene, pa će tako PC igrači u startu moći uživati u ovome dodatku koji u igru uvodi novi quest za singleplayer, a za multiplayer novu mapu, četiri nova igriva lika te dva nova game modea.

Osim toga, najavljeno je da će notorni Ubisoftov DRM koji je igrače prisiljavao da tijekom cijelog vremena igranja budu povezani na internet biti “polakšan” u PC verziji Brotherhooda. Tako će biti potreban samo inicijalni online login prilikom pokretanja igre, dok veza neće biti nužna tijekom same igre.

PC verzija će biti dostupna u nekoliko edicija, od standardne koja će osim same igra sadržavati Abstergo Project Update 1.0 i 2.0 te Da Vinci Disappearance, do ograničene, ekskluzivne Codex edicije koja će dolaziti u renesansno stiliziranoj škrinjici sa mnogim dodacima. Minimalna konfiguracija biti će Intel Core® 2 Duo 1.8 GHz ili AMD Athlon X2 64 2.4GHz te Nvidia 7900 256 MB ili ATI Radeon X1950 256 Mb, a preporučena Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz ili AMD Athlon 64 X2 6000+ te GeForce 8800 GT ili ATI Radeon HD 4700.

screenshot3_475