screenshot1Protekli tjedan dvije su nove indie igre ugledale svjetlo dana – Anomaly: Warzone Earth iz 11 bit studios i HOARD iz Big Sandwich Games.

Protekli tjedan dvije su nove indie igre ugledale svjetlo dana – Anomaly: Warzone Earth iz 11 bit studios i HOARD iz Big Sandwich Games.

Anomaly: Warzone Earth je “obrnuta” tower defense igra smještena u budućnost gdje su alieni osvojili sve veće svjetske gradove te ih utvrdili ogromnim turretima. Igrač pak upravlja vojnim konvojem čija je zadaća probiti se kroz protivničke obrane pomoću pažljivog odabira rute i kompozicije konvoja. Za više informacija posjetite službenu stranicu, a nabaviti je možete po cijeni od 10 američkih dolara odnosno eura.

HOARD je pak akcijsko-strateška igra koja vas smješta u ulogu ni manje ni više nego zmaja čija je jedina želja sakupiti što veću gomilu blaga. Po putu ćete strašiti seljane, spaljivati dvorce, otimati princeze i roštiljati vitezove, a u multiplayeru se možete okušati u borbi protiv drugih zmajeva. Igra je izdana na Steamu uz cijenu od 10 eura.