screenshot1D&D Online je prije nekog vremena prešao na sve popularniji free-to-play sustav, nedavno i WoW (iako u ograničenoj varijanti, štoćereći do 20. levela), a sad im se pridružio i Age of Conan koji je preimenovan u Age of Conan: Unchained i bačen bijesnim psima igraće zajednice.

screenshot1

D&D Online je prije nekog vremena prešao na sve popularniji free-to-play sustav, nedavno i WoW (iako u ograničenoj varijanti, štoćereći do 20. levela), a sad im se pridružio i Age of Conan koji je preimenovan u Age of Conan: Unchained i bačen bijesnim psima igraće zajednice.

Od 1. srpnja možete igru igrati besplatno u stilu hibridnog F2P principa, što će reći da je većina stvari besplatna, no i dalje možete s veseljem trošiti novce u in-game dućanu u zamjenu za razne krasne bonuse i slične điđe-miđe.

Prijelaz na džabe model je došao taman u vrijeme kad Age of Conan dobiva svoje najnovije ažuriranje u vidu zakrpe 2.6, koja dodaje svašta nešto krasnog, od novih instanci preko novih klasa do novih predmeta kojima se možete zabavljati do duboko u noć, hladnu zimsku noć.

Konanofili, dobar tek.