numeneraU trenutku pisanja ove vijesti, ostalo je četiri sata do završetka Torment: Tides of Numenera kickstartera, a Monte Cook objavio je kako će izdati hardcover sourcebook za Numenera pen and paper RPG koji će opisivati lokacije i likove iz video igre.

numenera

U trenutku pisanja ove vijesti, ostalo je četiri sata do završetka Torment: Tides of Numenera kickstartera, a Monte Cook objavio je kako će izdati hardcover sourcebook za Numenera pen and paper RPG koji će opisivati lokacije i likove iz video igre.

Ako je vaš prvi doticaj sa Numenerom bio onaj s Torment: Tides of Numenera kickstarterom, možda bi bio koristan podsjetnik kako je Numenera u izvorniku setting za Monte Cookov novi pen and paper RPG istog naziva. U svakom slučaju, mogli ste primijetiti kako je kao jedan od dodataka u sklopu kickstartera i PDF verzija Torment sourcebooka za Numeneru, a Monte je upravo objasnio kako će sourcebook biti izdan i u tiskanoj, hardcover verziji. Ona će kao poput PDF-a biti dostupna i nakon što Kickstarter kampanja završi, no naravno po nešto višoj cijeni. Osim toga, Monte je ovaj sourcebook naveo kao primjer kontinuirane podrške za Numeneru te je još jednom podsjetio kako će svi dodaci koji eventualno budu financirani putem Kickstartera biti dostupni i u regularnoj distribuciji, a ne isključivo kroz Kickstarter.