wolverine-pocetak.jpgIako vjerujemo da su mnogi od vas pogledali radnu verziju filma koja je kružila internetom, sigurni smo da ćete se sutra uputiti u kina i pogledati kako film izgleda zgotovljen.

Naime, prije mjesec dana procurila je workprint verzija filma DVD kvalitete, a jedini nedostatak su joj nedorađeni specijalni efekti. Koliki je interes za film pokazuje činjenica da je preko noći ilegalnu verziju skinulo preko 75 tisuća ljudi.

Hugh Jackman se vraća ulozi koja ga je učinila superzvijezdom – divljeg borca koji posjeduje nevjerojatne sposobnosti zacjeljenja, metalne pandže koje izbijaju iz njegovih ruku i životinjsku žestinu. Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film X-Men početak: Wolverine priča je o njegovoj epskoj, nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom i zloglasnim programom Oružja X. Wolverine putem susreće brojne mutante među kojima su i neočekivana pojavljivanja nekolicine legendi iz X-Men svijeta čija se pojava u filmskom serijalu već dugo očekuje.