green_lantern_teaser.jpgPodijeljene su uloge za film prema stripu "Green Lantern" a Ryan Reynolds će preuzeti glavnu ulogu. Kao pokusni pilot Hal Jordan, on pronalazi mistični prsten koji mu dozvoljava manipulaciju nad zelenom tvari a njegova je moć ograničena samo maštom i snagom volje korisnika. green_lantern_teaser.jpgPodijeljene su uloge za film prema stripu "Green Lantern" a Ryan Reynolds će preuzeti glavnu ulogu. Kao pokusni pilot Hal Jordan, on pronalazi mistični prsten koji mu dozvoljava manipulaciju nad zelenom tvari a njegova je moć ograničena samo maštom i snagom volje korisnika.

Green Lantern, koji unatoč tome što je pripadnik Justice League i legenda u svijetu stripa, nikad nije imao veću ulogu na ekranu osim sporednih u raznim Superman i Batman animiranim filmovima. Na veliko će ga platno konačno dovesti redatelj Martin Campbell, poznat po filmovima "Casino Royale" i "The Mask of Zorro". Snimanje počinje u ožujku.
Glumac Mark Strong najvjerojatnije je zadužen za ulogu super-negativca Sinestra a Peter Skarsgaard glumi Dr. Hectora Hammonda, luzera koji otkrije veliku moć. Njegovog oca, senatora Hammonda predstavljat će Tim Robbins. Mlada američka glumica Blake Lively tumačit će ulogu Carol Ferris.