tronlegacy.jpgDugoiščekivani nastavak legendarnog Trona, “Tron Legacy”, u kinima će biti predstavljen u sada već gotovo standardnom 3-D formatu. Drugo ne možemo očekivati od nasljednika filma koji je uveo računalnu animaciju na veliko platno. Pogledajte novi trailer.

tronlegacy.jpgDugoiščekivani nastavak legendarnog Trona, “Tron Legacy”, u kinima će biti predstavljen u sada već gotovo standardnom 3-D formatu. Drugo ne možemo očekivati od nasljednika filma koji je uveo računalnu animaciju na veliko platno.

Serijal je osim filma iznjedrio i nekoliko igara, a posljednja, “Tron: Evolution”, izaći će ove godine.
Jeff Bridges ponavlja svoju ulogu Kevina Flynna, hakera koji je prije 25 godina otkrio virtualni svijet računala. U nastavku priče pratimo njegovog sina Sama (Garrett Hedlund) koji nastavlja očevim stopama i ulazi u svijet programa i gladijatora koji postaje sve opasniji. Otac i sin, zajedno s Kevinovom pomoćnicom Quorrom (Olivia Wilde) kreću na putovanje života kroz virtualni svijet…
Film je predstavljen prije dvije godine na Comic-Conu s redizajniranim Light cycle motorom i kratkim isječkom koji prikazuje utrku između plavog i žutog programa. Film se doduše počeo snimati tek godinu dana kasnije.
Prvi trailer koji je otkriven neki dan prikazuje i druge igre, poput Disc Warsa. Glazbu za film radi elektro-duo Daft Punk. “Tron Legacy” u kinima izlazi u prosincu ove godine pa je pravo vrijeme da se prisjetite elektronske gladijatorske arene.