dredd-trailer-karl-urbanStigao je… sudac, porota i izvršitelj. Konačno možete pogledati trailer za futuristički film Dredd.

dredd-trailer-karl-urbanStigao je… sudac, porota i izvršitelj. Konačno možete pogledati trailer za futuristički film Dredd.

Nakon nesretnog filma s Sylvesterom Stalloneom o sucu Dreddu, napokon nam se pruža prilika da vidimo može li se vijerno ekranizirati distopiski svijet post-atomske Amerike kakva je bila zamišljena u stripu 2000 AD (gdje je Dredd nastao). Film režira Pete Travis, a u kinima ćemo ga ugledati krajem rujna.

Nakon atomskog rata koji je za sobom ostavio radioaktivne pustoši, stanovništvo se gomila u Mega gradovima, nasiljem ispunjenim metropolama. Kako bi se suprotstavili nasilju, gradom patroliraju Suci, ratnici koji su istovremeno sudac, porota i izvršitelj kazne. Kao vrhunski sudac, Dredda se boji kriminalno podzemlje, a njegova je misija istrijebiti najnoviju prijetnju za Mega City One – drogu Slo-Mo koja korisnicima prividno usporava vrijeme.

Karl Ulban u ulozi Dredda većinu vremena nosi kacigu, pa ga vjerojatno nećete prepoznati kao Éomera iz Gospodara prstenova ili Bonesa iz novog Star Treka. Njegovu partnericu-početnicu glumi Olivia Thirlby, a Lena Headey iz Game of Thronesa tumači narko šeficu Ma-Mu.

Trailer filma pogledajte OVDJE.