road100.jpg Ovaj vikend u kinima kreće prikazivanje nekoliko zanimljivih filmova pa ako vam je do kokica i bijelog platna, nastavite čitati… Ovaj vikend u kinima kreće prizazivanje nekoliko zanimljivih filmova pa ako vam je do kokica i bijelog platna, nastavite čitati.
Od danas se počinju redovno prikazivati Cesta, novi Shrek i Jacuzzi Express.

the_road-novo_u_kinima.jpgCesta (The Road) je postapokaliptična priča o ocu i sinu koji pokušavaju preživjeti u opustošenoj Americi. Sa samo nekoliko metaka u spremniku, putuju cestom u potrazi za hranom, istovremeno se skrivajući od kanibala.

Viggo Mortensen i Kodi Smit-McPhee tumače glavne uloge u ekranizaciji Cormac McCarthyjeva istoimena romana.

Shrek uvijek i zauvijek (Shrek Forever After) je četvrti, ali nikako posljednji film u serijalu. Dolazi sinkroniziran i u 3-D tehnici, a oni koji ipak žele čuti glasove Mikea Myersa, Eddieja Murphyja i Cameron Diaz, morat će se zadovoljiti standardnom 2-D tehnikom.

U ovom dijelu Shrek od lukavog Cvilidrete traži želju koja mu se ne ispuni kako je planirao – odlazi u paralelni svemir gdje je Cvilidreta kralj, a on i Fiona se nikad nisu sreli.

Jacuzzi express (Hot Tub Time Machine) je film jednostavnog zapleta. Četvorica srednjovječnih prijatelja opije se u jacuzziju, a iduće se jutro bude u 1986. godini. Svjesni da imaju novu priliku u životu, kreću ispraviti pogreške koje su radili u mladosti…

Glavne uloge u ovoj komediji tumače John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson i Clark Duke.