lovelybonesposter.jpgTemeljen na hvaljenom romanu Alice Sebolt, "The Lovely Bones" je nadolazeći film u režiji Petera Jacksona kao priča o životu i svemu što slijedi nakon njega.

Nakon što ju siluje i brutalno ubije susjed, djevojka Susie Salmon završi u Raju. Iz njega promatra svoju tugujuću obitelj, ali i svog ubojicu koji je uspješno zameo tragove i planira novo ubojstvo. Susie biva rastrgana između želje za osvetom i one za liječenjem tuge svojih roditelja…

Peter Jackson, koji je trenutno vezan kao producent uz nekoliko filmova (District 9, Halo, The Hobbit) adaptirao je scenarij, te producirao i režirao "The Lovely Bones" što dovoljno govori o njegovoj angažiranosti i želji da film uspije.

Jackson je privukao zanimljivu postavu, tako da Rachel Weisz i Mark Wahlberg glume roditelje shrvane tugom, a Susan Sarandon baku mlade Susie. Za glavnu ulogu Jackson je izabrao Saoirse Ronan jer ga kvalitetom podsjeća na mladu Cate Blanchett.

Svjetska premijera filma bit će 11. prosinca, a u Hrvatskoj ga možemo očekivati sredinom siječnja iduće godine. Trailer filma i ostale informacije potražite na službenim stranicama.