incredible-hulk.jpgNapokon je izašao trailer za film The Incredible Hulk, koji se temelji na Marvelovom stripu, kao i na istoimenoj seriji s kraja 70-ih. Film nije izravno vezan uz Ang Leeov film iz 2003. godine jer je Marvel htio drugačiji ugođaj. Tako je prvobitna ideja o nastavku s Gray Hulkom i Leaderom kao negativcem odbačena.

Umjesto toga, ovaj film o Hulku prati Brucea Bannera (Edward Norton) koji bježi od generala Rossa (William Hurt) i pokušava naći lijek za svoje stanje. Emil Blonsky, koji je u stripu bio KGB agent, u filmu je samo vojnik (glumi ga Tim Roth) koji si ubrizga injekciju punu gama-radijacije. To ga pretvara u Abominaciju, čudovište slično Hulku. Kad otkrije da se ne može vratiti u ljudski oblik, odluči se osvetiti Banneru.

Film režira Louis Leterrier, poznat po radu na Transporteru s Lucom Bessonom i filmu Danny the Dog. Cijela glumačka postava je promijenjena, tako da u ovom Hulku nema Erica Bane, Nicka Noltea ni Jennifer Connely. Potonju je zamijenila Liv Tyler u ulozi Bannerove djevojke Betty Ross. Film izlazi 13. lipnja, a vi u međuvremenu pogledajte trailer na službenoj stranici.