the_dark_towerAmbiciozni projekt redatelja Rona Howarda, u kojem je planirao sedam romana iz The Dark Tower serijala prevesti u trilogiju filmova povezanih tv serijom, na žalost je otkazan. the_dark_towerAmbiciozni projekt redatelja Rona Howarda, u kojem je planirao sedam romana iz The Dark Tower serijala prevesti u trilogiju filmova povezanih tv serijom, na žalost je otkazan.

Vjerni obožavatelji Stephena Kinga ostali su razočarani kad su saznali da neće vidjeti ekranizaciju životnog djela njihova najdražeg pisca. Vođe Universal studija zaključili su da su zagrizli više nego što mogu prožvakati i ukinuli projekt prije nego što je i počeo.

Ron Howard je blago rečeno bio optimističan oko filma, a za ulogu revolveraša Rolanda uspjeli su ugovoriti zvijezdu Javiera Bardema, no to nije bilo dovoljno da uvjeri ulagače u stabilnost projekta. Visokobudžetni serijal im se ne bi nužno isplatio, a niskobudžetni ne bi uspio dočarati magičnu atmosferu The Dark Towera.

Roland Deschainu stvarno ne cvjetaju ruže. Ponovno je osuđen da sjedi na klupi i čeka svoju priliku da zasja. Nadamo se da će ga se ponovno sjetiti J.J. Abrams, kad se zasiti projekata kojima se trenutno bavi.