batman-logoNakon godina nagađanja i dezinformacija, konačno konkretne informacije oko castinga Batmanovih negativaca u novom Nolanovom filmu!

bane-breaks-batmanNakon godina nagađanja i dezinformacija, konačno konkretne informacije oko castinga Batmanovih negativaca u novom Nolanovom filmu!

Već se neko vrijeme zna da je Tom Hardy angažiran za ulogu u The Dark Knight Rises, a glasine su preferirale Riddlera, Dr. Huga Strangea i Killer Croca. Warner Bros. je upravo objavio da Hardy neće glumiti niti jednog od njih, nego nabildanu zvijer Banea. Ovo će sigurno pokrenuti novu lavinu nagađanja oko radnje posljednjeg dijela trilogije, pošto je Bane u stripu Batman: Knightfall paralizirao Batmana slomivši mu kralježnicu. Nadamo se da će ovaj film ispraviti percepciju lika koju je publici stvorio film Batman & Robin.

Drugu ključnu ulogu u filmu, onu Selene Kyle odnosno Catwoman, dobila je Anne Hathaway. Žena mačka također ima dugu i kompliciranu povijest sa Batmanom, uglavnom seksualnu. Kao profesionalni lopov definitivno je na njegovoj crnoj listi, što Šišmišu sigurno stvara glavobolje.

Nolan je kratko izjavio da je uzbuđen što će raditi s dvoje glumaca u ulogama nekih od Batmanovih najmoćnijih protivnika.

catwoman-batman