superhero_movie.jpgKrajem idućeg mjeseca u kina izlazi parodija na filmove o superherojima, tako da su se na piku našli Spiderman, X-Men, Batman Begins, Fantastic Four i Superman. Film je najavljen još 2006. godine, a snimanje je potaknuto dobrim odazivom publike na Mrak Film 4. Ekipa koja je radila ostale Mrak Filmove, kao i Goli pištolj te Ima li Pilota u Avionu?, sudjelovala je u stvaranju filma Superhero Movie tako da se od njega može očekivati isti tip humora.

Radnja se uglavnom temelji na sprdačini Spiderman serijala, tako da mladog luzera Ricka Rikera ugriza mutirani vilin konjic zbog čega dobiva razne super moći. Te moći neuspješno koristi za borbu protiv zla, te se proziva "Dragonfly". Njegov protivnik postaje Lou Landers koji se tokom pokusa preobrazio u zlikovca "Hourglassa" koji svojim moćima drugim ljudima krade životnu energiju kako bi stekao besmrtnost.

Većina glumaca iz serijala Mrak Film našla je mjesta za sebe i u ovoj parodiji, pa se uz Pamelu Anderson i Saru Paxton pojavljuje i Leslie Nielsen kao Rickov ujak Albert. 

Trailer za film pogledajte na službenoj stranici.