red_sonja-100Producent novog filma o Conanu, Avi Lerner rekao je medijima kako postoji mogućnost da Simon West (Con Air, Tomb Raider) režira remake filma “Red Sonja”, te da se Amber Heard (Drive Angry) pojavi u glavnoj ulozi.

amber-heard-red_sonjaProducent novog filma o Conanu, Avi Lerner rekao je medijima kako postoji mogućnost da Simon West (Con Air, Tomb Raider) režira remake filma “Red Sonja”, te da se Amber Heard (Drive Angry) pojavi u glavnoj ulozi.

Red Sonju je stvorio Robert E. Howard, a prvi put se službeno pojavila u Marvelovoj seriji stripova o Conanu Barbarinu. Prvi puta je ekranizirana 1985. godine, a uloga je pripala Brigitte Nielsen koja je odigrala snažnu ratnicu u potrazi za osvetom protiv zle kraljice.

Avi Lerner je isto tako rekao da je Red Sonja prioritet nakon što završi produkcija Conana, te da će redateljsku palicu u ruke uzeti Simon West, kojemu bi ovo bio drugi akcijski film s heroinom koja spretno barata oružjem, nakon Tomb Raidera. Amber Heard je navodno u igri za glavnu glumicu, iako je Lerner rekao kako ju još nisu obavijestili o tome.

Simon West će pozvati svog, već poznatog glavnog glumca Nicolasa Cagea (Con Air) da radi na Westovom filmu The Medallion, a pretpostavka je da će ostati u suradnji i na Red Sonji.

IMDB priča neku drugu priču. Avi Lerner jest zabilježen kao producent, no nema ni traga ni Westu ni Heardici, spominje se jedino Rose McGowan u glavnoj ulozi (kao što je bio slučaj prije nekoliko godina kada je Robert Rodriguez namjeravao uzeti “Sonju” u svoje redateljske ruke, no sad se pojavljuje samo kao producent filma).

Budući da su sve vijesti polovične, ne možemo još sa sigurnošću reći što nas očekuje. Treba vidjeti kako je Conan proći u kinima, i hoće li onda Red Sonja dobiti priliku za svoju ponovnu moderniju ekranizaciju.