got-direwolves-100Travanj se bliži, a time i početak najiščekivanije fantasy serije u povijesti (ne pretjerujemo, stvarno se digla TOLIKA prašina oko serije). O Igri prijestlja smo vam već puno pisali, ali HBO se novim trailerom i web poslasticama trudi prisiliti nas da sastavimo još koji stupac.

got-direwolvesTravanj se bliži, a time i početak najiščekivanije fantasy serije u povijesti (ne pretjerujemo, stvarno se digla TOLIKA prašina oko serije). O Igri prijestlja smo vam već puno pisali, ali HBO se novim trailerom i web poslasticama trudi prisiliti nas da sastavimo još koji stupac.

Nedavno je lansirana web stranica The Maester’s Path koja igračima kroz pet izazova donosi karike meštrova lanca. Meštri su u svijetu Pjesme leda i vatre svojevsni liječnici i znanstvenici koji dobivaju diplome iz različitih grana znanosti u obliku karika lanca kojeg nose oko vrata. Za sada je otvoren samo jedan izazov, a ostali se iščekuju uskoro.

Predstavljen je i novi foršpan, produžena verzija “Throne” trailera. Ako vam ni to nije dovoljno, pogledajte poziv u svijet Westerosa koji vam upućuju producenti i glumci kao i sam George R. R. Martin.